Drillstav og drilltape

Drillstav og drilltape


Alle drillerne våre låner drillstaver av klubben. Dermed kan man bytte til lenger drillstav etterhvert som man vokser. Hvis en drillstav knekker på trening, så erstattes den av drillklubben, men hvis en drillstav blir borte/mistes så må den erstattes av utøveren.


Instruktørene avgjør når drillerne får begynner med drilltape.


Indre Østfold Drillklubb sørger for å kjøpe inn og feste drilltapen og å bytte ut drilltapen etter normal slitasje (inkludert i kontingenten).


Det kan være at instruktøren bestemmer at drilleren ikke skal ha drilltape (for eksempel ved trening på X-strut program) eller at drilleren kun skal ha litt drilltape på midten for å trene på holde midt på staven.


Etter at instruktørene har tillatt drilltape kan drillerne kjøpe/sette på drilltape selv så lenge det skjer utenom en konkurranse. Men hvis drilleren kjøper drilltape med farge (alt utenom sort) må drilleren selv betale for ny sort tape når drilltapen må erstattes. For å unngå at klubben går tom for drilltape anbefaler vi at drilleren kjøper inn sort tape samtidig med kjøp av farget drilltape. Ved erstatning av farget drilltape fakturerer Indre Østfold Drill kr 40,-


Viser for øvrig til gjeldende NMF retningslinjer for bruk av drilltape.