Dugnad

Dugnad


Deler av kontingenten til Indre Østfold Drillkubb kan betales ved dugnadsarbeid.

Les mer om kontingent her.

 

I Indre Østfold Drillklubb er vi så heldige at dugnadsarbeid betyr å stå vakt på arrangementer og konserter, hovedsakelig i Oslo Spektrum eller Telenor Arena. Arbeidsoppgavene kan være å passe på dører, inngang/utgang, billetter, og lignende. Selv om vi får tildelt arbeidsoppgaver får vi ofte mulighet til å høre musikken og ta del i konsertopplevelsen.

 

Man må være over 18 år for å jobbe dugnad. Veldig mange tar med venner og familie på dugnadsjobb for å tjene inn penger til drillutstyr og turer.

 

Man må jobbe ca 11 timer dugnad i halvåret for å dekke kravet til dugnadsarbeid. Dersom man ikke har anledning til å jobbe dugnad kan man også kjøpe seg fri med kr 1250,-

 

Det kan avtales trekk fra turkonto for å dekke utgifter til turer, seminarer, kontingent og utstyr som benyttes ifm drilltroppen.


Klikk her for å få oversikt over arrangementer ved Telenor Arena.


Ta gjerne kontakt, send epost til dugnad@iodk.no

Kakesalg


Som et alternativ eller et tillegg til arrangementer tilbyr vi også muligheten til å selge kakebokser fra Nordkak AS. Kakesalg initieres etter behov som avklares på foreldremøtene eller hvis det kommer ønsker fra foreldrene utenom foreldremøter.


Hele gevinsten av kakesalget går til turkontoen.


Salget gjøres via Vipps slik at det ikke er nødvendig å håndtere kontanter.